Referenties

Bijzonder project ‘Het Schip’ Amsterdam

Voor de renovatie en restauratie van het monumentale complex Het Schip in Amsterdam heeft Albo Deuren, in nauw overleg en samenwerking met @Vastbouw Oost BV en haar opdrachtgever @EigenHaard, een deur ontwikkeld met de exacte authentieke details van vroeger die bovendien voldoet aan de huidige eisen met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid. Aan de hand van foto’s werd een proefmodel vervaardigd en goedgekeurd. Op dit moment worden de deuren voor 81 appartementen en bergingen geproduceerd om straks door Albo Projecten (KOMO Concept III gecertificeerd) in het werk gemonteerd te worden. Wij bedanken @Vastbouw Oost BV en @Woningcorporatie Eigen Haard voor deze mooie opdracht.


Prachtig project met Woodlike deuren

Onlangs is een prachtige boerderij in Drenthe afgerond. Door onze goede relatie Wilco de Haas van BouwCenter Concordia Meppel werden hier Woodlike Natural deuren geadviseerd en verkocht. Het eindresultaat is prachtig en willen we graag met u delen.

Landelijk, stoer, strak....Woodlike!

Woning in Enschede

In opdracht van Bouwbedrijf Munster hebben wij de binnendeuren en voordeur van een luxe villa aan de rand van Enschede digitaal ingemeten en geproduceerd.

Hoewel de bouw nog niet opgeleverd is, zijn de deuren reeds gemonteerd en mag het duidelijk zijn dat dit een mooi eindresultaat gaat worden.

Portaal in Amsterdam

In opdracht van Fortezza Security Systems zijn na schade de toegangsdeuren van het portaal vervangen met de Albo KES-108 voordeuren.

Woning Hilversum

Deze woning wordt geheel gerenoveerd door Oosterlee B.V. en ook de buitendeuren waren aan vervanging toe.

De deuren zijn digitaal ingemeten en bewerkt. De garagedeuren zijn nagemaakt omdat de opdrachtgever dezelfde uitstraling wilde behouden.

Ook uw ontwerp kan gerealiseerd worden bij Albo Deuren B.V.Villa Beekbergen

In opdracht VDR Bouw in Deventer zijn deuren digitaal ingemeten, geproduceerd en compleet afgelakt afgehangen in een prachtige exclusieve villa in Beekbergen.


Nieuwe afdeling Geboortezorg ZGT Almelo

ZGT (Ziekenhuis Groep Twente) gaat diverse afdelingen en specialismen centraliseren op haar locaties. De nieuwe afdeling Geboortezorg is onlangs gerealiseerd in Almelo en de eerste kindjes zijn hier inmiddels geboren.

Plegt Vos Oost heeft deze verbouwing gerealiseerd. Albo Deuren heeft hiervoor zowel geluidswerende als ook brandwerende HPL deuren met ABS kantlatten digitaal ingemeten, geproduceerd en gemonteerd, inclusief alle hang- en sluitwerk.Preston Palace Almelo

De bekendste uitgaansgelegenheid van Nederland heeft een uitbreiding gerealiseerd met nieuwe hotelkamers. Deze kamers zijn allen voorzien van tweekleurig gelakte stompe brandwerende deuren. De deuren zijn digitaal ingemeten, bewerkt en gemonteerd door Albo Deuren in opdracht van Aannemers Bedrijf A.J. Kuipers BV uit Langeveen.Brekeld School Rijssen

Burgland Bouw heeft de nieuwbouw van de Brekeld school in Rijssen gerealiseerd. De HPL deuren hiervoor zijn digitaal ingemeten en digitaal bewerkt zodat de deur perfect past in het kozijn en het afhangen wel heel eenvoudig en snel verloopt.Rietveld College Utrecht

In opdracht van Hillen En Roosen en in samenwerking met Scholte & de Vries - Estoppey hebben wij het nieuwe gebouw van het Rietveld College in Utrecht voorzien van nieuwe deuren. Deze deuren zijn digitaal ingemeten, geproduceerd en door ons gemonteerd in stalen kozijnen, compleet met hang- en sluitwerk.