Projecten

Comfortabel en veilig wonen met Albo Tritherm buitendeuren 

Afgelopen jaar heeft Albo Projecten als Co-maker van Reimarkt ruim 500 buitendeuren vervangen voor een geïsoleerde buitendeur. Een digitaal ingemeten, bewerkte en afgelakte deur met Tricoya-toplaag met hoge isolerende en tochtwerende eigenschappen. Daarnaast zijn deze buitendeuren voorzien van een meerpuntssluiting en veiligheidsbeslag zodat deze voldoen aan de laatste PKVW eisen. Dit alles binnen 18 werkdagen na opdracht!

Dank gaat uit naar de co-makers @Exterio, @Friso oost, @Plegt Vos Oost, @Kormelink en @Van Wijnen Hengelo voor de fijne samenwerking. Op naar 2018!

 

Laat uw deuren onze zorg zijn...

Wanneer u het hele traject van aanbesteding tot en met afhangen wilt uitbesteden is Albo Deuren de specialist in zowel utiliteitsbouw, woningbouw en renovatieprojecten. Deuren zijn het sluitstuk in een bouwproces. Uw bouw nadert de oplevering. Schilders en stoffeerders zijn al volop aan het werk, terwijl onze professionals uw deuren monteren.

Werkwijze

De kracht van Albo Projecten is het bieden van een totaal concept wat begint bij het adviseren in aanvangsfase, gevolgd door het digitaal inmeten op de bouw, productie van de deuren, het bewerken van de deuren, beglazen, aflakken, transport naar en op de bouwplaats en tot slot de montage van de deuren.

Ontwerp

Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee. Zoekt u exclusieve deuren vanaf de tekentafel? Of zoekt u deuren die exact aansluiten bij de sfeer van uw gebouw of woning? Voor maatwerk, exclusiviteit, perfectie en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Voordelen

Albo Projecten biedt de handel, timmerindustrie en de aannemer veel voordelen omdat zij slechts te maken hebben met één aanspreekpunt voor het leveren en monteren van zowel binnen- als buitendeuren, inclusief alle aanverwante artikelen zoals kozijnen, deurbeslag en beglazing. De korte communicatielijnen versnellen het proces en zorgen voor een optimale efficiency en een hoogwaardig eindproduct dat voldoet aan de hoogste eisen. Door de deuren pas in de eindfase van de bouw af te hangen worden de faalkosten verminderd. Omdat de deuren in de fabriek reeds voorzien zijn van alle bewerkingen hoeft op de bouw niet of nauwelijks nog gezaagd of geschaafd te worden. Hierdoor blijft de bouwplaats schoner en worden schoonmaakkosten aanzienlijk beperkt.

Deze DEUREN zorg nemen wij u graag uit handen.