Ontzorgen

U stelt vanzelfsprekend de nodige eisen aan uw deurenleverancier. U zoekt deuren die bij uw bouwstijl passen, die binnen uw budget vallen én die tijdig geleverd worden. Albo Projecten gaat nog een deurtje verder. Het ontzorgconcept zult u als een verademing ervaren. Geen verschillende onderaannemers voor o.a. deuren, montage, beglazen, hang- en sluitwerk en schilderen. Slechts één aanspreekpunt voor het hele traject. Deze DEUREN zorg nemen wij u graag uit handen.

Wanneer u het traject van de aanbesteding tot en met het afhangen wilt uitbesteden is Albo Deuren dé specialist in luxe woningbouw-, renovatie- en utiliteitsprojecten. Deuren zijn het sluitstuk in een bouwproces. Uw bouw nadert de oplevering. Schilders en stoffeerders zijn al volop aan het afwerken, terwijl onze professionals uw deuren monteren.

Ontwerp

Wij denken graag in een vroeg stadium met u mee. Zoekt u exclusieve deuren vanaf de tekentafel? Of zoekt u deuren die exact aansluiten bij de sfeer die uw huis zal uitstralen? Voor maatwerk, exclusiviteit, perfectie en kwaliteit bent u bij ons aan het juiste adres.

Werkwijze

Nadat u een keuze heeft gemaakt voor een bepaald deurtype wordt u bezocht door één van onze projectbegeleiders. Deze bekijkt uw project, bespreekt alle belangrijke details en adviseert u waar nodig. Alle deuren worden digitaal ingemeten en geproduceerd inclusief all.e nodige bewerkingen zoals slotgaten, scharnierinkrozingen enz. Daarna worden de deuren compleet afgelakt en voorzien van beglazing. Op het juiste moment, het liefst vlak voor de oplevering, worden de deuren door onze vakmensen gemonteerd en voorzien van het door u gekozen hang- en sluitwerk. Bij renovatieprojecten kunnen wij zelfs de oude deuren retour nemen en afvoeren, zodat u hiermee niet zelf belast wordt.