Nieuws

Premium Quality Steel Doors

Uit voorraad leverbaar 

Als specialist in houten binnen- en buitendeuren kennen wij als geen ander de mogelijkheden en beperkingen van het mooie product hout. Als het SLANK en INDUSTRIEEL moet zijn, kiezen wij dan ook voor het enige product dat dit echt mogelijk maakt, STAAL!

In samenwerking met STEELIT® brengt ALBO DEUREN exclusief een range stalen binnendeuren op de markt. Compleet met kozijn, deurbeslag en voorzien van gemonteerd glas. Helemaal af dus! En dat tegen een zéér concurrerende prijs. Vraag onze verkopers naar de mogelijkheden!
Even voorstellen… 

Mijn naam is Michel de Groodt. Ik woon samen met Sandra en 3 van onze 5 kinderen in het Noord-Hollandse Winkel. Per 1 November ben ik begonnen als regio manager Noord-West Nederland. In mijn vrije tijd klus ik in en om het huis en fietsen wij graag. Onze favoriete hobby is het er op uittrekken met onze caravan. 

Mijn carrière begon in de DHZ waarna ik na 8 jaar bij Jongeneel ben gaan werken. Via Jongeneel ben ik bij Tech Wood terecht gekomen waar ik voor het eerst samenwerkte met Arie te Riet. Een prachtige en leerzame tijd waarin wij een nieuw innovatief product in de markt mochten zetten. Door een dreigend faillissement werd ik na 4,5 jaar gedwongen een ander baan te zoeken en ben ik bij Buva gaan werken. Hier ontbrak voor mij de mix in het werk. Deze vond ik terug bij Gerflor, een fabrikant van PVC vloer- en wand bekleding. Na een korte onderbreking als zelfstandige ben ik terug gevraagd bij Gerflor om voor hun dochter bedrijf Gradus de markt te verkennen in de Benelux. Een mooie uitdaging maar de uitnodiging van Albo Deuren lokte mij toch naar Albergen. Na de kennismaking en verschillende gesprekken was mijn besluit snel genomen om deze kans met beide handen aan te nemen. 

In deze korte periode heb ik Albo Deuren leren kennen als een innovatief productiebedrijf met een echte handelsgeest, vol in beweging en klaar voor de toekomst. Kortom een bedrijf om met trots voor te werken. 

Vriendelijke groet, Michel de Groodt 

Contactgegevens T: 06-15358616, E: michel@albo.nl

Even voorstellen...

Mijn naam is Sander Vis. Ik ben 20 jaar en woon in Oldenzaal. Vanaf 1 augustus jl. ben ik in dienst bij Albo Deuren op de afdeling verkoop.

Hiervoor heb ik een aantal maanden voor de afdeling expeditie gewerkt. Het werken bij Albo Deuren beviel mij zo goed dat ik eind mei besloot te solliciteren op de functie van verkoopmedewerker binnendienst. In mijn vrije tijd ben ik keeper bij het Zaterdag 1 elftal van voetbalvereniging Quick’20 in Oldenzaal. Ook doe ik graag leuke dingen met mijn vrienden, vriendin en familie. 

Aangezien ik al een tijdje werkzaam ben bij Albo Deuren weet ik zeker dat ik het erg naar mijn zin ga hebben in mijn nieuwe functie.

Vriendelijke groet, Sander Vis

Contactgegevens T: 0546-442222, E: Sander@albo.nl
Alleen maar winnaars bij jubileumeditie ALBO Toernooi 

‘Mooie aanval’, ‘prachtige actie’ en ‘goede redding’. Het zijn zomaar een paar kreten die over de velden van De Tukkers in Albergen vlogen tijdens de jubileumeditie van het ALBO Toernooi met Albo Deuren als hoofdsponsor.

Met een nieuwe opzet genoten bijna zeshonderd voetballertjes onder prima omstandigheden van een waar voetbalspektakel die voor het 25e jaar werd gehouden in Albergen. 

Waar het ’s morgens de beurt was aan de spelers tot negen jaar, mochten na de middag de kinderen tot tien en elf jaar hun kunsten laten zien. Toen om 16.45 uur voor het laatst ‘scheidsrechters het is tijd’ werd omgeroepen waren alle talenten voorzien van een bakje patat, een mooi geschenk van hoofdsponsor ALBO Deuren in de vorm van een bidon en een brede glimlach. 

Uit handen van Herbert Wesselink ontving directeur Jos van der Laan van ALBO Deuren bij de prijsuitreiking een ingelijst shirt met daarop het jubileumlogo. Dankzij de inzet van de Albergse deurenfabrikant en tientallen vrijwilligers is het mogelijk om het toernooi elk jaar tot een succes te brengen.Duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers

In het voorjaar van 2017 heeft Albo Deuren met alle medewerkers een project doorlopen, gericht op de duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers. Wij stimuleren onze medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en groei door actief en gestructureerd HRM beleid in te zetten. Wij zien dit als een belangrijke stap om onze bedrijfsperformance verder te optimaliseren voor onze klanten en medewerkers aan ons te binden. Dit project is mede mogelijk gemaakt door financiering vanuit het Europees Sociaal Fonds.Even voorstellen..

Jeroen Daniëls accountmanager Zuid - Nederland

Mijn naam is Jeroen Daniëls. Ik ben 43 jaar oud en woon samen met mijn vriendin en dochter van 3,5 jaar in het Brabantse Rosmalen. Sinds 1 juni jl. ben ik werkzaam als accountmanager voor de regio Zuid-Nederland bij Albo Deuren.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en klus ik graag in en om ons huis. Bij mooi weer zijn we in of op het water te vinden. Na diverse commerciële buitendienst functies, ben ik 10 jaar geleden voor Houthandel Jongeneel gaan werken. Hier heb ik veel geleerd over de bouwwereld.

Albo Deuren ken ik als een klantgericht bedrijf met vakbekwaam personeel. Een plek waar ik mij snel thuis zal gaan voelen.

Contactgegevens: Jeroen Daniëls, M: 06 – 48473391, E: Jeroen@albo.nl


Uitbreiding KOMO-certificaat met Concept III

Met trots melden wij dat ons KOMO-attest-met-productcertificaat Houten buitendeuren is uitgebreid met Concept III. Dit certificaat van Albo Deuren bestaat hierdoor uit Concept I, II en III. De toevoeging van het laatstgenoemde concept betekent dat naast het beglazen, aflakken, montage van het hang- en sluitwerk inclusief beslag ook de montage in het werk voldoet aan de eisen die zijn gesteld in de beoordelingsrichtlijn (BRL) 0803 ‘Houten buitendeuren’ en de daaraan gekoppelde technische specificaties. Het toelatingsonderzoek is uitgevoerd door de onafhankelijke instantie SKH.

De productie en afwerking vinden plaats onder geconditioneerde omstandigheden die geborgd zijn, wat zorgt voor een kwalitatief hoogwaardig product. Door Albo Deuren ook de levering én montage te laten doen kan een garantie worden gegeven op het volledige eindproduct.

KOMO


Met het KOMO-keurmerk kan elke schakel in de bouw vertrouwen op de kwaliteit van producten, processen, systemen, diensten en managementsystemen. KOMO staat voor onafhankelijk getoetste kwaliteit. Bovendien voldoen producten met een KOMO-certificaat automatisch aan de relevante wet- en regelgeving in de bouw, zoals het Bouwbesluit, het Besluit bodemkwaliteit en andere eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid.


Bijzonder project ‘Het Schip’ Amsterdam

Voor de renovatie en restauratie van het monumentale complex Het Schip in Amsterdam heeft Albo Deuren, in nauw overleg en samenwerking met @Vastbouw Oost BV en haar opdrachtgever @EigenHaard, een deur ontwikkeld met de exacte authentieke details van vroeger die bovendien voldoet aan de huidige eisen met betrekking tot veiligheid en duurzaamheid. Aan de hand van foto’s werd een proefmodel vervaardigd en goedgekeurd.

Op dit moment worden de deuren voor 81 appartementen en bergingen geproduceerd om straks door Albo Projecten (KOMO Concept III gecertificeerd) in het werk gemonteerd te worden. Wij bedanken @Vastbouw Oost BV en @Woningcorporatie Eigen Haard voor deze mooie opdracht.NH Barbizon Palace

Binnenkort starten wij in hartje Amsterdam met de renovatie van 265 hotelkamers in hotel NH Barbizon Palace. Voor Hillen en Roosen produceren en monteren wij de benodigde 547 deuren en 263 kozijnen.

Wij danken Hillen en Roosen voor dit prachtige werk en het gestelde vertrouwen.Woodlike deuren en tafels genomineerd voor BGT Innovatieprijs

Vrijdag 30 mei jl. stonden vijf genomineerde bedrijven voor de BGT Innovatieprijs op het podium om hun product of dienst te verdedigen tegenover een deskundige jury. Directeur Jos van der Laan presenteerde Woodlike deuren en tafels. Zowel de jury als de genodigden waren bijzonder enthousiast over dit nieuwe product van Albo Deuren.Even voorstellen..

Jos van der Laan, directeur Albo Deuren BV.

Mijn naam is Jos van der Laan, ben 45 jaar en woon in Stadskanaal met mijn vrouw en twee kinderen. Sinds begin februari werkzaam bij Albo Deuren B.V. in de functie van directeur. In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport, en besteed ik tijd aan mijn gezin.

Loopbaan: Na mijn opleiding Energietechniek aan de Rijks Hogeschool Groningen (HTS), ben ik mijn loopbaan begonnen bij Saint Gobain Isover. Ik ben gestart als rayonmanager Noord Nederland. Na 3 jaar werd ik Districtsmanager en vervolgens de laatste 6 jaar als Verkoopleider Nederland. Na 11 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en vond deze bij Tinga Deuren en Ramen, onderdeel van Doorwin, als commercieel directeur. Waarschijnlijk ben ik hier besmet geraakt met het deuren virus. Door allerlei interne wisselingen bij de holding verloor ik mijn arbeidsvreugde en koos voor een nieuwe uitdaging. Mijn laatste werkgever was een bedrijf in de lockers en kluisjes branche. Dit was een kleinere organisatie waarbij je als directeur ook zelf actief deelnam aan allerlei aspecten binnen de bedrijfsvoering. Van commercie tot inkoop en van hr-manager tot financiën. Toen ik eind 2014 in contact kwam met de aandeelhouders van Albo Deuren kwam het deuren virus weer boven drijven. Het voelde gelijk heel vertrouwd. De kansen, mogelijkheden, ambities en vrijheid van handelen hebben mij doen besluiten deze nieuwe uitdaging aan te gaan.

Ambitie Albo Deuren: Het dagelijks aansturen van de organisatie is mijn uitdaging in mijn nieuwe functie als directeur. Albo Deuren is een prachtig bedrijf die al ruim 30 jaar kwaliteit levert, snelle levertijden heeft en met de 3 productielocaties (Nederland, Duitsland en Roemenië) nog veel mogelijkheden in het verschiet heeft. Albo Deuren is een volwaardig productiebedrijf dat vanuit Albergen wordt aangestuurd. Het totale proces wordt ondersteund door uitgebreide research en productontwikkeling, verricht door experts. Of het nu gaat om de levering van een enkele deur uit voorraad of het digitaal inmeten en afhangen van een klant specifieke deur, dit alles past binnen de mogelijkheden van Albo Deuren. Innoverend vermogen zal voor de komende tijd een belangrijke positie innemen binnen de organisatie. Evenals het vertalen naar de markt van de visie die Albo Deuren heeft op de producten en diensten die ze levert. Gezamenlijk gaan we de koers voor de komende jaren bepalen, waaronder optimalisatie van de bedrijfsvoering en doorontwikkeling van bestaande oplossingen, om zo ook de komende jaren onze klanten als strategische partner te helpen bij interessante projecten. Daar ligt ook de potentie voor ons om te groeien. Ik heb enorm veel zin in deze uitdaging! Op naar de volgende 30 jaar!Even voorstellen..

Arie te Riet, commercieel manager Albo Deuren BV.


Mijn naam is Arie te Riet. In november vorig jaar ben ik in dienst getreden bij Albo Deuren in de functie van commercieel manager. Ik ben 53 jaar en woon mijn gehele leven al in Enschede, inmiddels weer alleen met mijn vrouw. Onze 2 dochters zijn al enige tijd de 'deur' uit maar lopen deze gelukkig nog plat vergezeld van 2 mannetjes van 3 ½ en een ½ jaar. In mijn vrije tijd ben ik natuurlijk graag met hen in de weer maar daarnaast maak ik tijd vrij om een balletje te trappen bij de voetbalvereniging waarvan ik al ruim 40 jaar lid ben en waar ik actief ben als bestuurslid van een aan de vereniging gelieerde beheerstichting.

Loopbaan: In 1985 ben ik mijn loopbaan in de bouwwereld begonnen bij Houthandel Jongeneel. In de 20 jaar die ik voor dit bedrijf heb mogen werken heb ik verschillende commerciële functies bekleed bij de oostelijke vestigingen, de laatste 5 jaar als manager van de vestiging in Arnhem. Het is ook bij Jongeneel waar de grondslag ligt voor mijn affiniteit met het mooie product deuren. Eind 2004 kwam er een prachtige uitdaging op mijn pad en na wikken en wegen (20 jaar laat je niet zo maar achter) heb ik besloten om de functie van commercieel directeur bij Tech-Wood Nederland BV te aanvaarden. Bij Tech-Wood heb ik een bijzonder mooie en leerzame tijd gehad en ondanks het feit dat dit helaas eind 2009 vanwege een faillissement eindig was heb ik nooit spijt gehad van mijn besluit. In de afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest voor Reef Houtgroep, Bekol International en Hoek Lopik BV. Na een korte pauze, waarin ik voor de hierboven genoemde stichting een nieuwbouw project heb begeleid, heb ik nu mijn draai weer gevonden bij Albo Deuren.

Ambitie Albo Deuren: Mijn nieuwe collega Jos spreekt in deze nieuwsbrief al over de potentie van Albo Deuren en ik kan dit alleen maar onderschrijven. Albo Deuren is een volwaardig productiebedrijf met state off art faciliteiten, kwalitatief hoogwaardige producten en een zeer breed uniek assortiment. Wat Albo Deuren echt bijzonder maakt is het feit dat de handelsgeest nog volop aanwezig is. Dit garandeert een, voor een productiebedrijf, ongekende flexibiliteit en een hoge servicegraad. Het zijn de mensen van Albo die dit waarmaken, iedere dag weer. Daarin schuilt de kracht van Albo Deuren. Het nog beter vertalen van deze kracht naar de behoeftes van de markt is onze uitdaging. En dat zullen wij, samen met U, met veel plezier doen!Een warm welkom op onze nieuwe website...

Het is bewezen dat je gelukkig wordt van leven in een eigen sfeer. Een sfeer die past bij jouw levensstijl. Thuiskomen in jouw eigen sfeer, die als een warme deken om je heen valt. Dit warme gevoel hebben wij vertaald naar een nieuwe binnendeurbrochure en deze nieuwe website. Beide boordevol sfeer, techniek en informatie. Het kiezen van deuren wordt zo wel heel aantrekkelijk en eenvoudig.Puur natuurlijk eiken: Woodlike

Echt eiken hout in zijn zuiverste vorm, uit natuurlijk verweerde eiken balken, versmolten met een zwarte melamine onderlaag, hierdoor zelfs geschikt voor horeca doeleinden, stoer en robuust, deuren en zelfs tafels, drie kleuren, ruw geborsteld eiken, puur natuur...

Met gepaste trots presenteren wij u: Woodlike

Voor meer informatie over mogelijkheden en toepassingen: download hiernaast de brochure of neem contact op met de verkoop binnendienst.